Thursday, March 31, 2011

Im HURT

April Fool!!!!! walaupun agaam islam melarang menymbtnya.. tapi aku tetap nak kaitkan bende nie gak ngan april fool.. sebab aku betol2 dah diperbodohkan oleh si dia nie.... selama nie aku wat tak tau jer dgn semua kecurangan dan kejujuran yg zero oleh c dia... dan walaupun dah banyak kali tertangkap masih gak tknak mengaku.. kononyer kawan nyer laaa... org meyamar laaa... dah kaki penipu tetap penipu gak kan.. aku tak kisah ler kalo die nk tpu aku berbillion kali pun.. tapi tpulah bende yg aku tak tau.. tapi nie.. aku siap hack lagi tknk ngaku gak??? walhal aku tau semua tuh.. dan aku siap copy n paste lagi bahan bukti tak ngaku gak.. sakit tol hati aku.. sampai hati c dia nie lukakan hati aku..:'( walaupun aku tak cakap aper... tapi die tak taulagi aku nieh jenis camne.. sampai hati akuu betol2 jadik zero percentage kat die... selama nie aku setia sgt kt dia nie.. sampai sanggup tunggu walaupun tak tau lagi jadi ker tidak.. dan ader bantahan keluarga dr c dia nie..tak penah pun terniat kat dalam hatiaku nieh nak skodeng laki len selain die nieh................................. :'(

Tuesday, September 29, 2009

the sequel.. dak tak senonoh.. huhuhuh

yuhuuuuuuuuuuuuuuu.......... heheheh.. nak tau ee the sequel of dak taksenonoh nie?? jeng.. jeng.. jeng.. kat ner aku brenti tadik ee.. ermm....... arr... ingat dah.. niee.. dak niee... kan ker dier dah bergoayng inul tadik.. dah tengok??? arr... nielaa .. aku nak bgtau nie yang had dier nyanyi lagu matahariku?? arr.. fuhhhh... fuiyoooo.. hhehehe.. gempaq wa cakap lu... huhuhu.. kalo dengar ..... memang lentok arr.. nak tengok?? tunggu........ aku tak habis g nie.. ishhh.. korang dah tau ker saper dak nie?? nielah aku nak perkenalkan saper.. dak hanee ler.. korang nieh.. huhuh.. pasnieh baru ler korang leh dengo dak hanee nie nyanyi lagu matahariku.. hahhaahh... dengo sampai habis tau.. jangan pengsan lak pastuh.. muahhahaha...layannn e... merduuuuu sangat sangat... hahhahah......picing lariii.........muahahah..... aduhh.... what a hepi day....
video

tak senonoh.. huhuh

halllooooooooooooooooooo..... aduzzzzz.. lamer menor aku tak mukak kamu e.. kan aper.. kan time raye..ehheh.. perlagi layan rayer ler gamaknyer..huhuhu.. ni aku nak share ler ngan korang nie... cter aper???? lahh.. semstinyer cter time raye lahh.. bukanler nak ngumpat kan tapi nak mengater jerla.. huhuh.. ader ler dak sorang nie.. ader ker time rayer dier g karaoke??? hhuhuhu.. ntah paper ler dak nie.. siap gelek g.. astaghfirullahalazimmm... kuar nak braye tuh bkan men g cam nak beraye sakan .. pas nek 2 buah umah teruih jer p karaoke... ngan saper lagii.. ngan kazen kazen segiler ngan dak nier ler...huhuh
nie.. aku siap post video dier gii.. huhuhuh.. naper tak cayer.???. muahahh... layan jer.. saper??? layan lu video niee.. pasnie aku bagitauler sape dak nie.. huhuhu
video

Had nie satu hal.. dah siap gyang .. dak nie nyanyilah lagu agnes monica.. ala yang lagu matahariku tuhh.. huhuhuh... nak dengar dier nyanyi???punyer ler merdu.. fuhhhh... kalo celen ngan agnes monica nieh.. memang kalah abess agness.. huhuhu.. naper tak cayer gak?? arrrr... korang kenelah folow the sequel blog aku nieh..heheeheheh.. sabor ee..

Sunday, September 6, 2009

Ollaaa...

OLLAAA... BLOGGER...
hehehhe... this is my first time ever in this world (~~lam blogla~~)... hahahah... saja jak nak try jd member blog nie.. ermmm.. oleh kerna sumer nyer 1st time. jadik aku plih ler kali febret aku. semestinyer kaler OREN.. yg melambangkan keperibadian aku.. heheheh.. lec kate orang yg suker oren nie x suker peraturan.. ermmm.. akuler tuh..suker adventure... happy go lucky.. tak g maner2 go lucky jer... hehhehe..think positive!! that's absolutely me!! (dehh.. speaking london ler plak dak nie.. heheh)... aku bukannyer tau sangat pasal blog blg nieh. penengan member lernie.. aku tgk cm best jer die org ppost comment kat cne , pastuh plak aderlak tuh luahan perasaan.. ase asenyer aku pon nak meluahkan perasaan aku gak.. dh tuh tak tau nak bagi tau saper.. aku bagitau kat engko jerla blog eh.. heheheh konie blog sporting lahh.. asyik iyekan aku jer dari tadik nih.... sebenornyer aku tak tau nak setting bende alah nne.. aku men tibai jer asal ader pekataan blog kuar aku taip jerla.. huhuhuh.. takper takper... aper lagi ek blog?? aper kater aku chow lu.. takdeq idea arr... kalo aku rase nak meluaskan perasaan aku nanti aku lepak ngan ko agi ee.. byee blogg.. muah muah muah.. hahhaha (giler ke aper dak nie?? ckp ngan blog? cm ler blog nie manusia??) ader gak dak yang setengah suku nie... muahahhaha... eehh.. kan aku dah babai tadi.. ok oklah ge chow lu ek kali nie betul2.. adios.. astalavista..(aper maksdnyer?? aku pon xtau.. hahahah)